Përdorimi i biskotave
Faqja e internetit përdor biskotat për t´i përmirësuar përvojat përdoruese dhe nevojat e analizave të vizitave. Me vizitën në vazhdim dhe përdorimin e faqes së internetit jeni dakord me biskota. - Më shumë informacion
Në rregull
c

Biskotat (Cookies)

Faqja jonë e internetit përdor biskota. Biskotat janë pjesë të vogla informacioni, që ruhen në kompjuterin tuaj kur e vizitoni faqen tonë dhe nuk e dëmtojnë pajisjen tuaj mekanike apo programore. Biskotat mund t´i hiqni kur të doni apo e programoni shfletuesin ashtu, që të mos lejojë vendosjen e tyre.

 

Përdorimin e Biskotave në Bashkimin Evropian (BE) e përcakton Direktiva mbi privatësinë e komunikimeve elektronike 2002/58/ES, neni i të cilit ka të bëjë me biskotat dhe teknologji të ngjashme dhe ka qenë i ndryshuar me Direktivën 136/2009.

 

Në legjislacionin slloven përdorimin e biskotave e përcakton Ligji mbi komunikimin elektronik përkatësisht ZEKom (Gazeta zyrtare nr. 109/2012), neni 157 i të cilit paraqet bazën ligjore për kujdesin ndaj privatësisë së përdoruesve të internetit.

 

Lista e biskotave të përdorurv

Biskota / CookiesKohëzgjatjaPërshkrimi
_gat10 minutaStatistika e vizitave të faqes së internetit
has_jsderi në fund të seancësStatistika e vizitave të faqes së internetit
_ga2 vjetStatistika e vizitave të faqes së internetit
SESS9b3f60c4874b5932aaff9f45a35776c828 ditëIdentifikimi anonim i përdoruesit

 

 

 

 

 

 

 

Mbikëqyrja e biskotav

Lidhur me përdorimin e biskotave ju do të vendosni vetë. Biskotat mund t´i largoni kur të doni me çka edhe largoni mundësinë që t´ju identifikojnë në internet. Po ashtu ju keni mundësinë që shumicën e shfletuesve t´i programoni ashtu që të mos i pranojnë biskotat.

 

 

Për më shumë informata lidhur me kapacitetin e shfletuesve të veçantë ju propozojmë që ta shikoni programimin e shfletuesit.