Përdorimi i biskotave
Faqja e internetit përdor biskotat për t´i përmirësuar përvojat përdoruese dhe nevojat e analizave të vizitave. Me vizitën në vazhdim dhe përdorimin e faqes së internetit jeni dakord me biskota. - Më shumë informacion
Në rregull
c

Cockta nëpër botë

Në fakt Cockta vërtetë e ka origjinën nga Sllovenia, por ajo mund të blihet edhe në çdo vend tjetër në botë. Pyesni në shitoren tuaj të preferuar ose kontaktoni me njërin nga distributorët lokalë si më poshtë vijon:

 

Australi

Spiroski Import Export

17 Fitzpatrick Street, Revesby NSW 2212

Tel: + 61 2 979 279 00

E-mail: lui@spiroski.com.au

www.spiroski.com.au

 

Austri

Në Austri mundeni ta blini Cocktën në rrjetin e shitoreve: Billa, Merkur, Spar dhe Zielpunkt

 

Brajlović GmbH

Zetschegasse 17; Top 5, 1230 Wien

Tel: + 43 1 9430 562

E-mail: anel.cerimagic@brajlovic.at

 

Belgjikë

Slavino

Meerhoutstraat 19, Oostaker-Gent

Tel: + 32 (0)9 251 04 34

E-mail: slavino.patrickvercruysse@skynet.be

www.slavino.be

 

Bosnje dhe Hercegovinë

Ataco d.o.o. Mostar

Kralja Tomislava L4, 88 000 Mostar, BiH

Tel: + 387 39 702 333

Fax: + 387 39 706 441

E-mail: info.mostar@ataco-bih.com

www.ataco-bih.com

 

Mal i Zi

Ataco D.O.O.

Bandići b.b., 81 410 Danilovgrad, Crna Gora. p.n.

Tel: + 382 77 272 167

E-mail: info@ataco-cg.com

 

Kroaci

Atlantic Trade

Lončareva 9, 10090, Zagreb

Tel: + 382 1 24 13 100

Fax: + 382 1 24 13 000

E-mail: info@atlantic-trade.si

www.atlanticgrupa.com

 

Franca

Globus France

74 Rue du Chateau D'eau, 75010, Paris

Tel: + 33 607 096 240

E-mail: globusfrance@wanadoo.fr

 

Kanadë

Eurotrade Import Export

5484 Timberlea Boulevard, Mississauga, ON L4W 2T7

Tel: + 1 905 624 20 64

E-mail: zpedisic@eurotradeimportexport.com

www.eurotradeimportexport.ca

 

Kina

Yiwu Qiliman Import Export

Building NO. 22-3, Danxi area NO5, Yiwu, 322000

Tel: + 386 413 708 05

E-mail: marko@eprvak.si

 

Kosovë

BUÇAJ L.L.C.

ISO 9001:2008 Certified Company (QMS)

Zona industriale p.n.10000 Prishtinë, KOSOVË

Tel: + 381 38 601 771, + 381 38 601 881

Fax: + 381 38 601 991

E-mail: shkumbin.mucolli@bucaj-ks.com

www.bucaj-ks.com

 

Gjermani

Atlantic Brands Germany

 

Holandë

EDEX b.v.

Campagneweg 20, 4761 RM Zevenbergen, Nederland

Tel: +31 168 37 15 51, + 31 168 37 15 52

Fax: + 31 168 37 15 54

www.edexfood.com/nl/1/home.aspx

 

Sllovakia

Live Your Life s.r.o.

Trenčianska 17, 915 01 Nove Mesto nad Vahom

Tel: + 421 905 971 966

E-mail: info@liveyourlife.sk

 

Slloveni

Atlantic Trade

Kolinska ulica 1, 1000 Ljubljana

Tel: +386 1 530 55 70

Fax: +386 1 530 55 76

E-mail: info@atlantic-trade.si

www.atlanticgrupa.com

 

Serbi

Atlantic Brands

Ul. Kumodraška 249, 11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 11 3956 000

Fax: +381 11 3972 989

www.atlanticgrupa.com

 

Suedi

PLIVIT TRADE AB

Lucernavägen 10, 59350 Västervik, Sverige

Tel: +46 490 21910

www.plivit-trade.com

 

Zvicër

Maestral

Giessenstrasse 11, CH-8953 Dietikon

Tel: + 41 447 438 200

E-mail: jozo.luburic@maestral.ch

 

SHBA

Grand Prix Trading

74 A Onderdonk Avenue, Ridgewood, NY 11385

Tel: +1 718 821 8563

www.grandprixtrading.com

 

A.B. Company Of Wisconsin

6525 North Proesel Avenue, Lincolnwood, IL 60712

Tel: +1 847 933 9767

www.abcoimport.com

 

Krinos foods

1750 Bathgate Avenue, Bronx, NY 10457

Tel: + 1 718 729 900 0

E-mail: jardeljan@aol.com