Korišćenje kolačića
Vebsajt koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva i za potrebe analize posjeta. Daljom posjetom i korišćenjem vebsajta slažete se s korišćenjem kolačića. - Više informacija
U redu
c

O kompaniji

 

Atlantic Grupa je hrvatska multinacionalna kompanija koja u svom poslovanju objedinjava proizvodnju, razvoj, prodaju i distribuciju robe široke potrošnje, uz istovremeno prisustvo na više od 30 tržišta širom svijeta.

 

Atlantic Grupa je jedna od vodećih prehrambenih kompanija u regionu čiji proizvodni portfolio uključuje kafu, ishranu za sportiste, bezalkoholna pića, slatki i slani asortiman, delikatesne namaze i dječiju hranu. Osim toga Atlantic Grupa ima širok portfolio proizvoda za ličnu njegu, vlasnik je vodećeg hrvatskog proizvođača vitamina, minerala, suplemenata i OTC lijekova, kao i jednog od vodećih privatnih apotekarskih lanaca u Hrvatskoj objedinjenog pod nazivom Farmacia.

 

Atlantic Grupa ima razvijenu distribucionu mrežu na regionalnim tržištima kroz koju, osim sopstvenog proizvodnog asortimana poznatih brendova, distribuira i asortiman proizvoda spoljnih partnera.

 

 

ATLANTIC GRUPA D.D.
Miramarska 23
10000 Zagreb, HR
Tel: +385 1 2413 900
Fax: +385 1 2413 901
grupa@atlanticgrupa.com