Korišćenje kolačića
Vebsajt koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva i za potrebe analize posjeta. Daljom posjetom i korišćenjem vebsajta slažete se s korišćenjem kolačića. - Više informacija
U redu
c

Kolačići

Naš vebsajt koristi kolačiće. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se instaliraju na vaš računar prilikom posjete našem vebsajtu i nijesu štetne za vaš hardver ili softver. Kolačiće možete bilo kada ukloniti, odnosno pregledač možete podesiti tako da ne dozvoli njihovu instalaciju.

 

Korišćenje kolačića u Evropskoj uniji (EU) regulisano je Direktivom o privatnosti i elektronskim komunikacijama 2002/58/EZ, čiji je član koji se odnosi na kolačiće i slične tehnologije izmijenjen Direktivom 136/2009.

 

Slovenačkom zakonodavstvu je korišćenje kolačića regulisano Zakonom o elektronskim komunikacijama, odnosno ZEKom-1 (Službeni list (Uradni list) Republike Slovenije br. 109/2012), čiji član 157. predstavlja pravni osnov za brigu o privatnosti korisnika veba.

 

Spisak korišćenih kolačića

piškotektrajanjeopis
_gat10 minutaStatistika posjeta veb-stranici
has_jsdo kraja sesijeStatistika posjeta veb-stranici
_ga2 godineStatistika posjeta veb-stranici
SESS9b3f60c4874b5932aaff9f45a35776c828 danaAnonimna identifikacija korisnika

 

 

 

 

 

 

 

Nadzor nad kolačićima

Odluka o korišćenju kolačića je isključivo na vama. Kolačiće možete bilo kada ukloniti, čime ćete takođe ukloniti i svoju prepoznatljivost na vebu. Osim toga većinu pregledača možete podesiti tako da ne prihvate kolačiće.

 

Predlažemo vam da za informacije o mogućnostima pojedinačnih pregledača pogledate njihove postavke.